به گزارش قدس خراسان، محمود قربانزاده اظهار کرد: در قالب این تعداد تیم ۵۲ دامپزشک، ۷۲ بازرس و ۲۵ ناظر شرعی فعال و در حال ارائه خدمت هستند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: شماره تماسهای ۱۵۱۲ و سامانه ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ نیز آماده پاسخگویی به مردم در زمینههای مختلف و دریافت گزارشهاست.
وی با توصیه و تاکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیاتهای مذهبی در جریان تهیه غذا گفت: فراوردههای خام دامی از جمله تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز صرفا از فروشگاههای مجاز و یا از کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی تهیه شود و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بسته بندی توجه شود.
قربانزاده افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه مواد غذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به حجم بالای ورود زائران و اهمیت حفظ سلامت آنان بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت در تمامی مراحل با حساسیت و دقت بالا نظارت بهداشتی میشود.
نظر شما